Färgade linser utan styrka

När det blir dags för maskeradfest så kan man ha idéer om hur man ska överraska sina vänner med en oväntad kostym. Nu är valet av utklädningar rätt begränsat och handen på hjärtat så är det inte så bekvämt med kroppsdräkter som gigantiska björnar eller annat där man har två titthål och stora labbar att manövrera. Om man inte vill se ut som att man jobbar utanför ett shoppingcentrum som Kalle Kanin så kan man satsa på spexiga linser som förstärker de kläder man tar på sig. Det räcker rätt bra med svarta byxor och en svart farfarströja samt ett par färgade linser med blodröda rännor för att man ska se ut som en riktigt obehaglig typ. Med horn på huvudet så blir det djävulen, och med ett par katt-öron samt en svans så får man en helt annan effekt.

Färgade linser utan styrkaLiemannen eller en katt

Oavsett om man vill vara döden själv eller en kissekatt så kan man finna linserna som gör jobbet. Färgade linser utan styrka kan ha olika utseenden. Det handlar helt enkelt om kontaktlinser som har färgats. Det finns inga gränser för vilka färger som kan användas och därför så finns det många spännande varianter. På nätet kan du snabbt bläddra igenom olika kollektioner och välja det som kommer att passa din kostym allra bäst. Om du inte är säker på hur du vill klä ut dig för ett Halloween party så kan du alltid börja med att se närmre på linser med spexiga färger och mönster. Det kan hjälpa dig att komma fram till något ovanligt och kul.

Kan man se ordentligt?

Ja, man ser precis som vanligt även med linserna som har gula blixtar över mitten eller annat som ser kompakt ut. Fördelen med linserna med färg är just detta. De blir aldrig som en mask där man bara har små gluggar att se ut igenom och därför så kan man fortsatt ha dem på under hela festen. Dessutom så ser linser helt naturliga ut och det ger en väldigt cool effekt. Du kommer inte att framstå som om du har en Dracula-mask på dig, du blir Dracula med ögon som andras blod att frysa till is!

Roligt och effektfullt

Det som är så bra med linserna med färg som är utan styrka är att vem som helst kan använda dessa för att uppnå en mycket roligt och häftig effekt. Man måste ju inte se ut som ett monster. Det går också att köra på manga-stil eller något annat som blir svårt att uppnå enbart med smink. I och med att det är så enkelt och säkert att använda sig av spexiga linser så kan man få den perfekta kostymen till varje maskerad. Dessutom så är det lätt att finna rätt variant online där man också kan dra nytta av fördelaktiga priser så att man slipper lägga ut en förmögenhet på att se galen eller mystisk ut.