Lensia linser

Lensia

Lensia linser
12345 (4 röster, betyg: 3,75 av 5)

Loading...

”Vi gör det enkelt att se klart!” är e-handelssajten Lensias motto. Företaget säljer bekväma och kvalitetssäkrade kontaktlinser till ett billigt pris. Det är företaget Venditum Group AB som ligger bakom Lensia. Venditum Group AB startade upp e-handelssajten Lensia under 2006 och har sedan dess ständigt arbetat med att tillhandahålla bra och prisvärda kontaktlinser på nätet. Lensia är certifierade för Trygg E-handel, och kan således garantera en trygg och säker handel på webbplatsen.

Företaget har en gedigen kompetens inom området, och kunderna får hjälp av kontaktlinsbehörig personal eller legitimerade optiker. Lensia satsar mycket på att hålla komfortnivån och användarsäkerheten på en hög nivå. Deras främsta mål är att skapa en ny dimension i att handla linser via nätet. Det ska vara tryggt och säkert, men också smidigt och effektivt. Lensia strävar således efter att tillhandahålla en trygg, snabb och smidig tjänst för den som behöver kontaktlinser. För att kunna uppnå detta har de bland annat en imponerande nöjd kund-garanti. Är man inte nöjd med varan, är det bara att höra av sig till Lensias kundtjänst så får man pengarna tillbaka.

Utbud av linser

Lensia har ett stort utbud av kvalitetskontrollerade kontaktlinser. De samarbetar nämligen med de ledande tillverkarna av kontaktlinser, såsom till exempel Bausch & Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision och Johnson & Johnson. På hemsidan kan man hitta alltifrån endagslinser och månadslinser, till skötseltillbehör såsom linsvätska och andra rengöringsprodukter. Här finns progressiva kontaktlinser som korrigerar åldersseende, och som gör att man kan se bättre på såväl kort som långt håll. För den som har astigmatism, ett så kallat brytningsfel, erbjuder Lensia istället toriska linser. Företaget har även ett stort urval av färgade linser, för den som är intresserad av att byta ögonfärg för en stund.

Linser Priser

Lensia säljer samma typer av linser och märken som finns till försäljning hos de stora optikerkedjorna. Den enda skillnaden mellan att handla linser hos en optiker och att handla på Lensia, är att man får linserna till ett mycket lägre pris hos Lensia. Hos Lensia kan man hitta linser som är upp till 70 procent billigare än vad de vanligtvis kostar hos optikern. Man sparar många hundralappar efter bara någon månad, så det kan definitivt rekommenderas att man ger Lensia en chans.

Besök Lensia linser här