LensOn linser

LensOn

Lenson linser
12345 (14 röster, betyg: 4,00 av 5)

Loading...
Företaget LensOn AB grundades år 2004, och har sedan dess fått flera utmärkelser för bland annat sina låga priser och sina snabba leveranser av kontaktlinser. Företagets affärsidé är att erbjuda bekväma och prisvärda linser genom försäljning på nätet. LensOn har sitt säte i huvudstaden Stockholm. Här finns kunnig personal med gedigen optikerkompetens och behörighet – allt för att kunderna ska få en så bra och kompetens service som möjligt.

LensOn AB grundades under 2004 av entreprenörerna Kim Persson, som är VD för företaget, samt Johan Bergenheim, som i dag är marknadschef på företaget. Bakom LensOn ligger även bolaget Verdane Capital och ett par privata investerare. Med en stark och välgrundad affärsidé har LensOn snabbt blivit en stor aktör på marknaden för kontaktlinser.

Utbud av linser

LensOn erbjuder sina kunder ett mycket stort utbud av kontaktlinser på nätet. Företaget har avtal med alla stora internationella tillverkare av kontaktlinser för att kunna tillhandahålla ett alternativ som passar alla kunder. LensOn är till exempel återförsäljare av linser av märkena Bausch&Lomb, Ciba Vision, Johnson & Johnson samt Cooper Vision – några av de mest välkända tillverkarna av kontaktlinser på marknaden. På LensOn finns linser för alla typer av ögon, oavsett om man kan bära standardlinser eller om man behöver speciallinser på grund av exempelvis torra och känsliga ögon.

Man kan välja mellan endags-, vecko- eller månadslinser. LensOn erbjuder även  dygnet-runt-linser, som man inte behöver ta ut under natten. LensOn har även andra typer av linser, såsom till exempel färgade och progressiva linser. Det är smidigt och enkelt att navigera bland de olika märkena och linstyperna på hemsidan, för att hitta det man är ute efter.

Linser Priser

Den välkända prisjämförelse- och konsumentsajten Pricerunner har utsett LensOn till årets e-handlare fem år i rad. Det är bland annat de låga priserna i kombination med de snabba och smidiga leveranserna som har gett LensOn ett gott rykte bland e-handelssajterna för kontaktlinser på nätet. I dag är LensOn en ledande aktör på marknaden, och kan därför pressa priserna till det yttersta. Genom att köpa linser via LensOn, kan man i längden spara hundratals kronor samtidigt som man får hem säkra linser snabbt och smidigt. Med LensOn sparar man både pengar och tid.

Besök LensOn linser här