Lensstore linser

Lensstore

Lensstore linser
12345 (8 röster, betyg: 3,50 av 5)

Loading...

Företaget Lensstore har specialiserat sig på linser och linstillbehör ända sedan 2005. Lensstore tillhandahåller ett mycket stort utbud av såväl kontaktlinser som linsvätskor via sin butik på nätet. Företaget har en klar och tydlig vision: att förena högsta kvalitet med modernitet och nytänkande, samt att kunna erbjuda sina kunder allt detta på ett smidigt, prisvärt och snabbt vis.

Det är European Web Lenses AB som i dag äger och driver Lensstore. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, där de ständigt arbetar med att tillhandahålla kvalitetskontrollerade linser och linsvätskor till ett förmånligt pris. Lensstore samarbetar med flera legitimerade optiker, och har således alltid tillgång till kunnig personal med kontaktlinsbehörighet.

Utbud av linser

Lensstore har ett mycket stort utbud av linser och linsvätskor. Detta har hjälpt företaget att växa kraftigt varje år sedan det startades upp 2005. Alla kontaktlinser som säljs på Lensstore har genomgått noggranna kvalitetskontroller, och är självklart originallinser. Företaget erbjuder alltså likadana linser som man kan beställa hos sin optiker, skillnaden är att man på Lensstore kan köpa dem till ett mycket lägre pris. Lensstore samarbetar med kända tillverkare såsom till exempel Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson och Alcon. Hos Lensstore kan man beställa alltifrån helt vanliga kontaktlinser till mer specialanpassade linser såsom till exempel färgade linser eller linser för torra ögon. Hemsidan är lättnavigerad och informativ, så att man enkelt kan hitta de linser man behöver.

Linser Priser

Lensstores priser är upp emot 50 procent lägre jämfört med priserna hos en optiker. Genom att beställa sina linser hos Lensstore kan man alltså spara flera hundralappar, och samtidigt få likadana linser som man köper i butik. På Lensstore finns det många olika slags linser i olika prisklasser. Det finns såväl billiga budgetalternativ som lite lyxigare alternativ. Vilken linstyp man behöver beror helt på vilket synfel man har och hur pass känsliga ögonen är. Dyrare linser släpper till exempel igenom upp till fem gånger mer syre till ögonen än billigare linser, något som förhöjer komforten väldigt mycket. Lensstore väljer ut alla sina linser med noga eftertanke och kontroll, allt för att kunna erbjuda sina kunder ett bekvämt, prisvärt och tryggt alternativ.

Besök Lensstore linser här