Netlens linser

Netlens

Netlens linser
12345 (4 röster, betyg: 3,50 av 5)

Loading...

Företaget Netlens bildades under 2005 och har sedan dess tillhandahållit ett stort utbud av kontaktlinser på nätet till ett billigt och förmånligt pris för kunderna. Kontaktlinser på Netlens är faktiskt upp till 70 procent billigare än i butik, något som gör Netlens till en av de allra billigaste e-handelssajterna för kontaktlinser på nätet. Företaget har som mål att erbjuda sina kunder trygga och säkra kontaktlinser på nätet till ett billigt pris, för att alla ska få chansen att uppleva friheten i att inte jämt behöva bära glasögon.

Netlens har kontor och ett eget lagret vid Thorildsplan i Stockholm. Om man har bråttom och behöver sina kontaktlinser omgående, erbjuder Netlens möjligheten att hämta upp linserna direkt från lagret. Annars kan kontaktlinserna levereras snabbt och smidigt med Netlens korta leveranstider.

Utbud av linser

Netlens har ett mycket stort utbud av kontaktlinser. På hemsidan kan man leta bland originalmärken och kvalitetslinser. Det är samma linser som optikerna erbjuder, fast priset är betydligt lägre. Webbplatsen är enkel att navigera och om man skulle stöta på något problem kan man enkelt kontakta kundservice för att få hjälp. På Netlens hemsida hittar man såväl endagslinser och månadslinser som toriska och bifokala linser. Givetvis finns också progressiva samt färgade linser i utbudet. På Netlens kan man också köpa linsvätska för rengöring och desinficering av linserna så att de håller längre och känns bekvämare mot ögonen. Här kan man även köpa ögondroppar som återfuktar ögonen samt förhöjer komforten. Netlens samarbetar med de ledande tillverkarna av kontaktlinser, bland andra Johnson & Johnson, Cooper Vision och Ciba Vision.

Priser linser

Netlens har mycket konkurrenskraftiga priser. Genom att handla sina linser på Netlens kan man nämligen spara upp till 70 procent, vilket blir många hundralappar i slutändan. Här kan man köpa 30 stycken endagslinser från 125 kronor, eller också 6 stycken månadslinser från bara 135 kronor. Priserna är minst sagt pressade på Netlens, just för att alla med synfel ska kunna njuta av bekvämligheten i att slippa bära glasögon. På Netlens betalar man 39 kronor i fraktavgift, oavsett hur mycket man beställer. Om man däremot lägger in en order på över 900 kronor, slipper man  fraktavgiften helt och hållet.

Besök Netlens linser här