Synfel linser

Synfel

Synfel linser
12345 (6 röster, betyg: 3,00 av 5)

Loading...

Synfel Sverige, bifirma till European Web Lenses AB, är firman som driver den svenska e-handelssajten Synfel.se. Webbplatsen lanserades redan 2006. Synfel.se har sitt huvudkontor i Stockholm, där de även har ett eget lager. Tack vare det egna lagret och de stora inköp som företaget gör, kan Synfel Sverige erbjuda ett billigt alternativ för den som vill använda linser. I dag har företaget över 20 000 nöjda kunder, tack vare de billiga priserna och den snabba leveranserna.

Synfel.se samarbetar med optiker och kan därför erbjuda högklassig och kompetent service. På hemsidan kan man till exempel boka en tid för en synundersökning som utförs av legitimerad optiker. Detta gör det lättare för den som ska prova kontaktlinser för allra första gången.

Linser Utbud

På Synfel.se kan man välja och vraka bland mängder av kvalitetskontrollerade kontaktlinser. Här finns ett stort sortiment av prisvärda och säkra linser, såsom till exempel Acuvue Oasys, Dailies, Biomedics och Soflens linser. Synfel har många olika sorters linser, bland annat vecko- och endagslinser, toriska linser samt färgade linser. Här finns något för alla synfel och ögon. Synfel har även den allra senaste generationen linser, nämligen så kallade silikonlinser eller dygnet-runt-linser. Dessa linser går att använda dygnet runt, vissa i upp till en månad, eftersom de släpper igenom fem gånger mer syre än vanliga linser. Dygnet-runt-liner är ett bekvämt och praktiskt alternativ för den som använder linser ofta.

Synfel.se säljer inte enbart linser, utan har även ett brett sortiment av ögondroppar och linsvätskor. Utöver detta kan man också köpa läs- eller solglasögon i samband med sin linsbeställning.

Priser linser

Genom att handla sina kontaktlinser på Synfel.se kan man spara en hel del pengar, då Synfel erbjuder upp till 50 procent lägre priser på sina kontaktlinser jämfört med priset hos en optiker på stan. Synfel.se har många gånger också trevliga och prisvärda erbjudanden och kampanjer där man kan fynda extra billiga varor. Som kund hos Synfel.se kan man även välja att få hem sina linser fortlöpande med hjälp av ett linsabonnemang. Ett smidigt och smart sätt att se till så att man alltid har kontaktlinser till hands när de behövs.

Besök Synfel linser här